Uw Parkmanager

Uw parkmanager van
ZONE Mechelen-Noord

vzw Parkmanagement VZW Mehelen Noord in samenwerking met parkmanager Quares verbreedt de samenwerking tussen de ondernemers in Mechelen-Noord. Wij bieden bepaalde diensten zoals onder andere verlaagde tarieven (groene energie, afvalophaling, kantoorbenodigdheden, schoonmaak, consortiumbewaking,…) centraal aan. 

Wie is Quares?

Als duurzaam parkmanager staat Quares in voor het dagelijks beheer en de opvolging van gemeenschappelijke diensten en voorzieningen op de bedrijventerreinen.

Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit en innovatie. Die zorgt ervoor dat we steeds het maximale halen uit vastgoed, voor onze klanten, onze partners en onze investeerders. We werken vanuit 4 divisies: Agency, Investment, Management en Consulting. Zo kunnen we expertise en ervaring op maat garanderen. Een persoonlijke touch is steeds inbegrepen.

Vanuit zijn marktgeoriënteerde benadering en creatieve aanpak introduceerde Quares in 2010 een nieuwe en vernieuwende aanpak rond het beheer van zowel nieuwe als bestaande bedrijvenparken. Quares staat als parkmanager centraal in dit concept maar werkt steeds in nauwe samenwerking met de betrokken bedrijven, investeerders, overheden en andere relevante stakeholders​​​​​​​

Wie is uw parkmanager?

Penelope Kallergis

Penelope vervult de rol van parkmanager bij Zone Mechelen Noord. Als centraal aanspreekpunt binnen de VZW zorgt ze voor een gestroomlijnde communicatie tussen het bedrijvenpark en de Stad.
Penelope begeleidt de leden bij diverse collectieve aankopen met als doel de kosten te reduceren en de werking van het bedrijvenpark te optimaliseren. Ze werkt ook actief aan de ambitie om een CO²-neutraal bedrijvenpark te realiseren. Daarnaast brengt Penelope ook dynamiek naar het bedrijvenpark door het organiseren van inspirerende evenementen om de netwerkmogelijkheden te bevorderen.
 
penelope.kallergis@quares.be
+ 32 478 32 01 20

Taken?

De parkmanager staat centraal tussen alle actoren en beheert een vooropgesteld budget en beschikt over volgende functies:

​​​​​​​Preventiefunctie: Door het toepassen van een preventief onderhoudsprogramma wordt een continuïteit gegarandeerd binnen een vooropgesteld budget.

​​​​​​​Signaleerfunctie: Door continue aanwezigheid worden eventuele problemen direct gesignaleerd. Hij ziet er eveneens op toe dat bedrijven de regels naleven.

​​​​​​​Coördinatiefunctie: Contacteert leveranciers van diensten en/of voorzieningen.  Zoekt naar synergievoordelen tussen verschillende bedrijven. Fungeert als centraal aanspreekpunt.​​​​​​​
​​​​​​​
Informatiefunctie: Altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen over diensten en voorzieningen. Hij verzorgt in- en externe communicatie om alle betrokken partijen regelmatig te informeren en alzo het zakelijke met het maatschappelijke te verenigen.

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN