Terugblik: Fietstocht met het Stadsbestuur Mechelen en VZW Industrie Mechelen Noord


Op woensdag 19 juni heeft VZW Industrie Mechelen Noord een inspirerende fietstocht georganiseerd met het stadsbestuur van Mechelen. Aanwezig waren Burgemeester Bart Somers, Schepenen Patrick Princen, Greet Geypen en Alexander Vandersmissen. De fietstocht had tot doel om de pijnpunten van het industrieterrein in kaart te brengen en samen te werken aan oplossingen voor een beter terrein. 

De fietstocht was een waar succes! Het stadsbestuur toonde een grote betrokkenheid en enthousiasme bij de verbetering van het industrieterrein. Tijdens de fietstocht werden verschillende locaties bezocht en werden belangrijke discussies gevoerd over thema's als duurzaamheid, mobiliteit en infrastructuur. Het was een waardevolle gelegenheid voor alle betrokken partijen om ideeƫn uit te wisselen en samen te werken aan concrete verbeteringen.

VZW Industrie Mechelen Noord wil het stadsbestuur, inclusief Burgemeester Bart Somers en Schepenen Patrick Princen, Greet Geypen en Alexander Vandersmissen, hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN