Terugblik: Infosessie AI @ Option Media - 15/05/2024


Gisterenochtend verzamelde een groep vooruitstrevende ondernemers zich bij Option Media in Mechelen voor een exclusieve ontbijtsessie met als thema de kracht van artificiële intelligentie (AI) in de bedrijfswereld. Het doel van deze bijeenkomst was om te ontdekken hoe ChatGPT de efficiëntie binnen bedrijven kan vergroten.

Verloop van de ochtend

De ochtend begon met een warm onthaal en een heerlijk verzorgd ontbijt, waarbij de deelnemers de kans kregen om in een ontspannen sfeer met elkaar te kletsen. Dit gaf alle aanwezigen de ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen voordat de informatieve sessie zou beginnen.

Nadien namen de deelnemers plaats in de indrukwekkende cinemazaal van Option Media. Emiel Jans, bestuurder van Up-To-Date Webdesign en ontwikkelaar van de Zone Mechelen Noord website, nam het woord. Met zijn kennis over AI, leidde Emiel ons door de kansen en uitdagingen die AI biedt en gaf hij praktische tips over hoe bedrijven deze technologie kunnen toepassen.

Bedankt! 

VZW Industrie Mechelen Noord bedankt Emiel Jans en alle deelnemende ondernemers voor hun aanwezigheid en bijdragen en hoopt iedereen weer te zien bij de volgende evenementen van de VZW!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN