Voetbaltoernooi Mechelen Noord: schrijf je nu in!


We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Nox-Nighttimeexpress, gelegen in Mechelen Noord, zijn jaarlijkse voetbaltoernooi organiseert tussen alle bedrijven en verenigingen op zaterdag 8 juni 2024.

Het wordt een hele dag vol voetbalplezier met zowel mannen-, vrouwen- als gemengde teams. Een ploeg bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 spelers. De wedstrijden zullen 5 tegen 5 zijn en duren elk 12 minuten.

Het inschrijvingsgeld per ploeg dekt de kosten voor drankbonnen, verzekering, faciliteiten, prijzen, enz. Ook supporters zijn van harte welkom om de teams aan te moedigen!

Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf 1 januari 2024 tot en met 15 april 2024. Dit kan via de volgende link: www.tournify.nl/live/zandvoortcup2024 of door de QR-code op de affiche te scannen.

Wees er snel bij, want we laten maar 24 teams toe en volzet is volzet!

Twee weken voor het toernooi ontvangen alle deelnemers een persoonlijke e-mail met daarin de spelregels en de nodige informatie over het toernooi.

Voor meer informatie kan je altijd mailen naar zandvoortcup@gmail.com.

Dus trek je voetbalschoenen aan, verzamel je sportiefste collega's en schrijf je vandaag nog in voor een dag vol voetbal en plezier!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN