Houd uw bedrijventerrein veilig en toegankelijk met professionele sneeuwruiming!


De winterse dagen zijn in volle gang, en dat betekent dat sneeuw en gladheid een uitdaging kunnen vormen voor bedrijventerreinen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bedrijventerrein veilig en toegankelijk blijft, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar. Daarom brengen we graag de groepsaankoop winterdienst onder de aandacht, die u de mogelijkheid biedt om professionele sneeuwruiming te regelen voor uw bedrijventerrein tegen voordelige tarieven.

IceFree is onze partner in winterdienst en heeft een team van professionele strooiers met jarenlange ervaring en expertise in het sneeuwvrij maken van wegen en terreinen. Ze zijn bekend om hun snelle respons en zorgen ervoor dat uw terrein snel en veilig wordt vrijgemaakt.

Raamcontract winterdienst

Dankzij een raamcontract met Ice Free kunnen leden van de VZW ook hun private terreinen voorzien van een kwalitatieve winterdienst. Zo kunnen ook de toegangswegen en parkeerterreinen van de bedrijven zelf worden meegenomen in de winterservice.

Het hebben van een goede winterservice is essentieel om de veiligheid van werknemers en bezoekers te waarborgen. Door te kiezen voor Ice Free kunnen bedrijven rekenen op een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat de terreinen goed worden behandeld en dat de kans op ongevallen wordt geminimaliseerd.

Voor meer informatie over het raamcontract en de mogelijkheden voor winterservice kunnen bedrijven die lid zijn de VZW Industrie Mechelen Noord contact opnemen met de parkmanager via penelope.kallergis@quares.be of 0478 32 01 20.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN