Bedrijfsbezoek @ Option Media - donderdag 25/01/2024


Op donderdag 25 januari 2024 nodigt de vzw Industrie Mechelen Noord de bedrijven van harte uit bij Option Media, om de fascinerende wereld van media te ontdekken. Bezoekers worden verwelkomd voor een lichtontbijt, gevolgd door een boeiende rondleiding. Dit bezoek biedt een waardevolle kans om te ontdekken hoe Option Media innovatie en creativiteit bundelt in de media-industrie.

Waarom deelnemen?

Tijdens de rondleiding krijgen deelnemers de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van Option Media, een toonaangevend bedrijf in de media-industrie. Ze zullen inzicht krijgen in de nieuwste innovaties en creatieve benaderingen die Option Media hanteert. Dit kan inspiratie bieden en nieuwe ideeën genereren voor de eigen bedrijfs- of creatieve projecten.

Het informele moment na de rondleiding biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met professionals. De deelnemers kunnen waardevolle contacten leggen, potentiële samenwerkingen verkennen en in gesprek gaan met gelijkgestemde professionals. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en uitbreiding van het professionele netwerk.

Programma

  • Aanvang en verwelkoming met ontbijt: 8.30u
  • Rondleiding Option Media: 9.00u – 10.00u
  • Netwerkmoment: 10.00u – 12.00u

Praktische informatie

Datum: Donderdag 25 januari van 8.30u tot 12.00u

Locatie: Option Media - Zandvoortstraat C8, 2800 Mechelen

Heb je nog vragen? Of wens je meer informatie over de VZW IMN? Neem dan contact op met de Parkmanager - penelope.kallergis@quares.be of +32 478 32 01 20.

Tot binnenkort!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN