Terugblik op een fantastische winterborrel van vzw Industrie Mechelen Noord!


Afgelopen donderdag was het zover: de langverwachte winterborrel van VZW Industrie Mechelen Noord vond plaats in het sfeervolle Van der Valk Hotel in Mechelen. Deze jaarlijkse bijeenkomst bracht ondernemers en professionals uit de industrie samen voor een heerlijke avond vol netwerken, inspiratie en gezelligheid.

Een avond vol inspiratie en gezelligheid

Het evenement begon om 17.00 uur, waarbij de gasten werden verwelkomd met een feestelijk glaasje bubbels of fruitsap. Onder het genot van deze verfrissende drankjes konden de aanwezigen alvast genieten van enkele heerlijke hapjes.

De avond nam een inspirerende wending toen de voorzitter van de VZW, Stefaan Van Thielen, het podium betrad. Stefaan sprak over de actuele topics die leven op het bedrijvenpark en benadrukte het belang van samenwerking en groepsaankopen binnen de industrie. 

Na de inspirerende woorden van Stefaan was het de beurt aan Bart Somers, de Burgemeester van Mechelen. Met zijn warme en enthousiaste speech wist hij de aanwezigen te prikkelen en te motiveren. Zijn betrokkenheid toonde aan hoezeer de stad achter de VZW en haar doelen staat.

Het hoogtepunt van de avond was echter niet alleen de inspirerende speeches en de heerlijke hapjes, maar ook de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. De informele sfeer en de prachtige locatie zorgden ervoor dat de aanwezigen de gelegenheid hadden om waardevolle connecties te maken en samenwerkingen aan te gaan.

Het bestuur van de VZW Industrie Mechelen Noord dankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid aan de Winterborrel 2023!

Nog vragen of opmerkingen?

Zijn er nog vragen/opmerkingen over de organisatie, groepsaankopen of andere zaken m.b.t. het industrieterrein? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Penelope via penelope.kallergis@quares.be.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN