Infosessie mobiliteit op 01/06/2023 van 16h45tot 19h00


📅 Kom op 1 juni 2023 zeker langs op de infosessie mobiliteit op de bedrijvenzone Mechelen-Noord, georganiseerd door VLOT en VZW Industrie Mechelen Noord.  

❔ Kampen jullie ook al een tijd met vragen zoals: "Wat als de tevredenheid van medewerkers en hun efficiëntie stijgen door simpelweg anders na te denken over mobiliteit? Welke strategische keuzes kan je als werkgever maken om de beste kansen te creëren in een bedrijvenzone die zich steeds verder ontwikkelt?" 

🚧 Ben je reeds voldoende geïnformeerd wat veranderd is doorheen de jaren en de toekomstplannen op vlak van mobiliteit in deze bedrijvenzone?

💡 Tijdens de infosessie kom je meer te weten over medewerkersmobiliteit en de invloed van toekomstige projecten in en rond Industrie Mechelen-Noord. Je kan tevens kennismaken met de dienstverlening van VLOT om individueel aan de slag te gaan met je bedrijf en hoe je van hun diensten gebruik kan maken.

Inschrijven kan via deze link: https://lnkd.in/eVVt4HHu

Dit project is mogelijk gemaakt door Stad Mechelen | Gemeente Sint-Katelijne-Waver | Provincie Antwerpen | Vlaamse Overheid-Departement Omgeving. Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN