VACATURE: Magazijnier


Is afwisselend magazijnwerk iets voor jou ? Heb je een heftruckattest en werk je graag in een dynamische omgeving ? 

Overtuig ons met je bruisende energie en motivatie, want misschien word jij onze nieuwe collega.

Je vervoegt een team van 8 collega’s en helpt mee met het laden en lossen van vrachtwagens. Zwaar werk schrikt je niet af, sommige toestellen moeten immers manueel verplaatst worden. Je stockeert de goederen op de juiste locatie en op diverse hoogtes. De orderpicking voer je zeer nauwkeurig uit. Ook algemeen magazijnwerk en het opruimen behoren tot de taken.

Wij zoeken iemand die werklustig is, ordelijk en zich flexibel kan opstellen. Iemand die het werk ziet en zowel in een team als zelfstandig kan werken. Als je je hierin herkent en bovendien in het bezit bent van een geldig heftruckattest dan ontmoeten wij je graag.

Een professioneel team in een sterk groeiend bedrijf staat klaar om je te verwelkomen en te begeleiden. Je werk wordt beloond met een aantrekkelijk salaris. Ook extra legale voordelen maken deel uit van het pakket.

Ben je benieuwd naar onze firma ? Dit kunnen wij je al meegeven :

Asogem is gevestigd te Mechelen en importeert en verdeelt reeds 63 jaar elektrische huishoudtoestellen aan ketens, aankoopgroeperingen, groothandels, zelfstandige winkeliers en keukenspeciaalzaken. Vandaag brengt het bedrijf jaarlijks meer dan 350.000 huishoudtoestellen op de Belgische en Nederlandse markt onder de merken BEKO, LEISURE, GRUNDIG, DREAMLAND. Naast de kwaliteit van de toestellen wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan een kwaliteitsvolle dienstverlening. Ontdek verdere details over ons bedrijf op www.mybeko.be.

Is deze functie iets voor jou stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar co@asogem.eu ter attentie van Chantal Ooms.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN