Samenaankoop AED-toestellen


Vzw Industrie Mechelen Noord heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met vzw HeartSaver om Industrie Mechelen Noord meer HARTveilig te maken en dit aan zéér gunstige voorwaarden. 

Zoals jullie weten verkeren we in zeer woelige tijden m.b.t. leveringstermijnen en schommelingen van aankooptarieven voor zowel basis- als eindproducten. Dit is jammer genoeg ook het geval in de sector van de HARTstarters (AED’s) - (AED: Automatische Externe Defibrillator).

Door een enorm tekort wereldwijd (WW) aan semi-conductoren en andere basisgrondstoffen, kampen ook alle AED fabrikanten WW met enorme vertragingen, zowel qua productie als qua levering van hun AED’s & aanverwante toebehoren.

M.b.t. de leveringen, moet men vandaag rekening houden met levertijden van minimum 3 maanden. Deze leveringstermijn wordt wekelijks bijgesteld door de AED fabrikanten.

Ook de aankoopprijzen staan enorm onder druk. Vele AED fabrikanten laten uitschijnen hun prijzen te verhogen in de nabije toekomst. Vandaar dat de gunstige offerte van vzw HeartSaver slechts 30 dagen geldig is.

KLIK HIER om de offerte te raadplegen.

Indien u  graag meer informatie verkrijgt over deze groepsaankoop of reeds langer twijfelt om een defibrillator aan te kopen, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw parkmanager: mechelennoord@quares.be.Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN