Vacature Senior Consultant Vastgoed en Duurzaamheid


Werkomgeving

Regio: hoofdzakelijk vanuit regio Antwerpen

Je werkt vanuit onze kantoren te Mechelen en Berchem. De projecten waaraan je werkt, zijn verspreid over heel België. Als consultant zal je deel uitmaken van de business line Consultancy Services van Quares. Deze business line levert strategisch advies aan derden (overheden, publieke en private ontwikkelaars, kennisinstellingen, investeerders, etc.) binnen de domeinen vastgoed, masterplanning en subsidiebegeleiding.

Functieomschrijving

Als Consultant Vastgoed en Duurzaamheid werk je mee aan studies binnen onder meer de domeinen duurzame stadsontwikkeling, energie en circulaire economie. Jouw uitdaging is om de toekomstige transities te integreren in beleid en visie omtrent duurzame stadsontwikkeling, zowel door nieuwe diensten en business modellen uit te denken als door bij te dragen aan concrete, praktische oplossingen op het terrein.

Je wordt betrokken bij het opmaken van projectvoorstellen en voert onderhandelingen met (potentiële) externe opdrachtgevers (zowel overheden als private ontwikkelaars) en onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en de kwaliteit van de uitvoering van de studieopdrachten.

Je werkt vanuit onze kantoren, maar zal ook regelmatig aan de slag zijn bij externe klanten voor projectopvolging en -sturing.

Gezien de brede scope van onze dienstverlening dien je als Consultant van vele markten thuis te zijn. Je bent niet alleen een probleemoplosser maar ook een geboren organisator die specifieke topics vanuit een breed perspectief kan benaderen om vervolgens creatieve oplossingen aan te reiken. Deze oplossingen kan je op een overzichtelijke, heldere en correct leesbare manier neerschrijven, samenvatten en presenteren.  

Profiel

·        Je genoot een masteropleiding Toegepaste Economische Wetenschappen, (Handels)ingenieur of Stedenbouw of gelijkwaardig door opgebouwde ervaring en hebt bovendien een sterke passie voor vastgoed.

·        Minimaal 4 jaren relevante ervaring bij een consultancybedrijf is een must.

·        Je bent gepassioneerd om te werken in het raakvlak tussen stedelijke ontwikkeling en duurzaamheid.

·        Je bent analytisch sterk maar tegelijk creatief, en hebt gevoel voor het maken van o.a. presentaties en projectplannen.

·        Je bent van nature nieuwsgierig en proactief. Je bent georganiseerd en werkt nauwkeurig, houdt gemakkelijk een overzicht en hebt aandacht voor details.

·        Je bent een team player maar getuigt ook van een grote zelfstandigheid en zin voor initiatief.

·        Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling (presentaties) als schriftelijk (rapporten).

·        Een goede talenkennis - zowel mondeling als schriftelijk- in het Nederlands, Frans en Engels vervolledigen uw profiel.

Aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven. Naast een boeiende, gevarieerde uitdagende job met verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen, o.a. wagen, maaltijd-, ecocheques,…

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@quares.be, ter attentie van Maaike Lammar – HR Officer.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN