Voetbalevenement: ZANDVOORT-CUP 2021


Een jaarlijks voetbalevenement dat wordt georganiseerd op zondag 27 juni tussen alle bedrijven gelegen op de Zandvoortstraat 2800 Mechelen en Industriepark Noord en Zuid.

Dit zou een voetbaltornooi worden voor zowel mannenploegen, vrouwenploegen  als gemengde ploegen gedurende  één hele dag in

1 ploeg bestaat uit minimum 5 man, en maximum 10 man. (inschrijvingsgeld zal worden gevraagd per ploeg waar drankbonnen, verzekering, Facilities, prijzen, enz.…. in zit). Matchen zullen 5 tegen 5 zijn, 1 x 15 minuten. Ook mensen die graag komen supporteren zijn steeds welkom.

Indien er ploegen zijn die betaald hebben, krijgt u voorrang. Een inschrijving is pas compleet wanneer het geld gestort is op onze rekening. We zullen ook dan maar max 16 ploegen inschrijven.

Indien U met uw bedrijf hierin geïnteresseerd bent om deel te nemen, hadden wij graag een contactperso(o)n(en) verkregen (+ email) om  reglement, uitnodigingen,…. en verdere gegevens mee te delen die dan intern kunnen worden verder verspreid.

HIER vinden jullie het inschrijvingsformulier terug met de nodige gegevens, alsook het reglement. Ook een affiche om reclame te maken in jullie bedrijf.

Dit mag steeds verstuurd worden naar volgend adres: 

zandvoortcup@gmail.com

 Zij die niet graag voetballen, zijn uiteraard steeds welkom om tijdens deze dag kennis te maken met uw buren.

Supporters zijn welkom om je ploeg aan te moedigen!  

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN