Fietsdeelsysteem misschien iets voor jouw bedrijf?Moeten jouw medewerkers af en toe kleine afstanden doen (tot 20 km) of wil je even kort ’s middags ergens in de buurt iets gaan eten, dan is een fietsdeelsysteem misschien iets voor jou.

Quares experimenteert, in samenwerking met vzw Industrie Noord, de komende twee weken op Mechelen campus met het fietsdeelsysteem van Zingi.

We hebben zowel een elektrische deelfiets als een gewone deelfiets staan en het werkt heel eenvoudig: ofwel open je de fiets via de app nadat je je bij ons hebt aangemeld via mail, ofwel komen we met je mee de fiets testen door gebruik te maken van een badge.

In principe kunnen bijna alle badgesystemen gebruikt worden om de fiets te openen. Je zou dus de badge om je deuren te ontgrendelen ook kunnen gebruiken om de fiets open te doen.

Badgesystemen waarmee we kunnen testen
Badgesystemen waarmee we kunnen testen

Het fietsdeelsysteem kan handig zijn om extra flexibiliteit naar vervoersmodi uit te bouwen. Een medewerker die bijvoorbeeld een carpoolrit mist om naar huis te gaan, zou met de elektrische deelfiets een alternatief hebben. Met een elektrische fiets kan je gemakkelijk 15 km ver zonder al te veel tijdsverlies. Wist je dat je vanop Mechelen Noord op 10 minuten tijd op de Grote Markt van Mechelen kan zitten (zonder parkeerkosten ?).

Test je mee - GRATIS?

Alle bedrijven in de omgeving (die lid zijn van vzw Industrie Mechelen Noord) mogen het fietsdeelsysteem gratis komen testen. Indien je geïnteresseerd bent, laat het ons zeker weten en we maken voor jou een testaccount aan en dan kan men via de Zingi app de fietsen komen testen.

Je kan de elektrische en gewone deelfiets individueel of met twee komen testen. Je kan de fiets zonder begeleiding komen testen door enkel gebruik te maken van app en meegestuurde login gegevens. Als je toch begeleiding wil, laat dit dan zeker in de e-mail weten. Lukt er iets niet, laat het ons ook weten.

Hoe testen:

  • Stuur ons een email en we maken een testaccount voor je aan (liefst één dag op voorhand aanvragen).
  • Installeer de Zingi app uit je Appstore of Google Play.
  • Log in met de het emailadres waarmee je je aanmeldde en de code die we je toesturen.
  • Open de fiets door in de app de QR-code op de fiets te scannen of de fiets in de app te selecteren en ontgrendelen te selecteren.
  • Alternatief: wil je het badgesysteem testen, laat dit dan zeker weten via email en dan komen we samen een demonstratie doen.
  • Sluit de fiets manueel (slot toetrekken).
  • Je rit is afgesloten.


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN