UNIZO Mechelen: Lokale economie voorop! Doe zaken met jouw stad, Mechelen!

Online activiteit
Online activiteit

Door meer te werken met ondernemers uit de eigen stad, investeert het stadsbestuur van Mechelen resoluut in de eigen lokale economie. Op dinsdag 23 februari zet UNIZO Mechelen de stadsdiensten van Mechelen virtueel rond de tafel met ondernemers om de ambities van de stad duidelijk te maken en ondernemers wegwijs te maken in de regelgeving.

Niet enkel werd de wetgeving gewijzigd en de administratieve rompslomp vermindert, maar het wordt ook steeds duidelijker dat een stad in al zijn aspecten jaarlijks heel wat producten, diensten en werken bestelt. Dit zowel binnen de administratie als de werking van het OCMW, de brandweer en zelfs in een bibliotheek. Misschien kan de stad Mechelen ook jouw klant worden!

Wat is het programma?

  • Schepen Greet Geypen presenteert de visie van de stad Mechelen en hun plannen en ambities omtrent het lokale aankoopbeleid. 
  • Je krijgt zicht op de procedures en wetgeving en leert die elementen in een aanbesteding ontdekken die belangrijk zijn om een onderbouwde beslissing te kunnen maken.
  • Gezien het een digitale sessie is voorzien we ook de mogelijkheid dat jij in de weken na de sessies in contact kan treden met de stadsdiensten over eventuele mogelijkheden of met vragen die je nog hebt.

Wat volgt nog na de sessie :

  • Alle deelnemers krijgen in navolging een kort introductiefilmpje van het aanbestedigingsplatform. Met vragen hieromtrent kan men ook na de sessie terecht bij UNIZO Provincie Antwerpen.

Schrijf je in! 

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN