Corona zal de omschakeling naar circulaire economie versnellen: doe NU mee met ons deelplatform voor ondernemers!

Dat deze corona crisis impact heeft op ons leven, onze sociale contacten en dagdagelijkse gebeurtenissen is ondertussen duidelijk voor iedereen. Ook vele bedrijven lijden onder deze pandemie en zullen onvermijdelijke gevolgen hebben voor velen.

Eveneens zijn vele bedrijven anders gaan denken en hebben aanpassingen gedaan, radicaal of klein, maar het leven as was, zal nooit nog terugkomen. Onderstaande studie van Etion en Acerta tonen aan dat circulaire economie een boost zal krijgen door deze crisis. Dit kunnen wij als VZW alleen maar toejuichen. Het wordt tijd dat men hier meer bij stilstaat.

Met ons deelplatform voor ondernemers willen wij deze circulaire economie ondersteunen! Je kan er als bedrijf zaken opzetten die je minder, zelden of nooit gebruikt, een bedrijf die dan op zijn beurt op zoek is naar jouw item, kan dit dan tegen voordelige prijs bij jou huren. Zo krijg je als verhuurder/eigenaar van het item een verhoogde ROI en het bedrijf dat geholpen is met jouw item is snel en goedkoper verdergeholpen. Dubbele efficiƫntie, dubbele winst! Daar droomt toch elke ondernemer van?

De vzw Mechelen Noord werkt met nog 3 andere bedrijventerreinen samen met parkmanager Quares aan dit platform. Het staat in zijn startschoenen en we willen zeer graag dat dit een succes wordt zodat we dit kunnen uitbouwen over heel Vlaanderen. We zijn ervan overtuigd dat dit een mooi verhaal kan worden met veel tevreden gebruikers.

Indien u interesse heeft om deel te nemen of indien u meer informatie wenst, mag u altijd contact opnemen met parkmanager Kirsten.Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN