12work, een nieuwe manier van aanwerven
Wil jij gemotiveerde en leergierige werknemers aantrekken? En dat zonder eindeloze sollicitatierondes? Jouw zoektocht stopt hier!

12work is een splinternieuw project dat komaf maakt met vooroordelen, sollicitatiegesprekken en onrealistische vereisten. De eerste werkzoekende die zich aanmeldt voor de job, wordt aangenomen. Zo krijgt iedereen de kans zich te bewijzen op de werkvloer, ongeacht hun verleden, ervaring of onderwijsniveau.

In Amerika wordt deze manier van aanwerven al jaren toegepast. En met succes. Hoog tijd om dit ook in Mechelen te introduceren!  Meer info over 12work? Bekijk alvast onze video hieronder.

Meer weten over dit innovatieve project?
Schrijf je dan in voor onze digitale ontbijtsessie op donderdag 24 september tussen 9-10.30 uur. We gebruiken deze sessie om ons project verder toe lichten en al jullie vragen te beantwoorden. Ben je ingeschreven? Dan mag je van ons een lekkere ontbijtmand verwachten.  

Schrijf je in voor de ontbijtsessie

Hopelijk tot dan!

Ps: Ken je nog andere ondernemers die interesse hebben in ons project en/of willen aansluiten bij de ontbijtsessie? Deel gerust met je netwerk!Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN