Uw behoefte is belangrijk

Het Park Management op uw bedrijventerrein Mechelen Noord
wil samen met u de mogelijkheden van de deeleconomie verkennen via een behoeftepeiling die peilt naar uw noden en wensen. Uw input zal helpen om het eerder aangekondigde deelplatform op te zetten. Hoe meer we delen, hoe meer CO2 we besparen, maar ook hoe optimaler onze infrastructuur en apparatuur kunnen gebruiken.
De vragenlijst invullen duurt minder dan 5 minuten.
Klik hier om de behoeftepeiling te starten of kopieer volgende link:
https://nl.surveymonkey.com/r/KKFS3DB
Of scan volgende QR-code:


Extra info over het project

Wist je dat de deeleconomie een belangrijke bijdrage kan leveren in het creƫren van een circulaire economie en een antwoord kan bieden bij urgente noden zoals we vandaag in extreme mate kennen op vlak van medische apparatuur t.g.v. het Corona virus.
De deeleconomie kan helpen om een extra inkomstenbron aan te boren, maar kan eveneens ervoor zorgen dat u geen grote kapitaalsinvesteringen moet doen bij tijdelijke toenames van noden. Dit levert een hogere winst voor zowel de gebruiker als verhuurder. De ontlener moet geen investering doen, de verhuurder krijgt een extra inkomstenstroom en samen wordt er zo CO2 bespaard door lokaal te delen.

Dit project is een initiatief van Quares, uw lokale parkmanager, en I.Revitalise, de ontwikkelaar van het platform en werd mede mogelijk gemaakt met de steun van Vlaanderen Circulair.Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN