Energievoordeel 2021: Daling piektarief met 14%
Ondernemingen die lid zijn van parkmanagement hebben de mogelijkheid om in te stappen in de raamovereenkomst groene energie van Quares*. 

Voor de periode 01/01/2021 tot 31/12/2022 werden onlangs de onderhandelingen voor het contract beƫindigd. Verschillende factoren hebben ervoor gezorgd dat de energieprijzen voor de volgende kalenderjaren flink gedaald zijn, van deze opportuniteit werd gebruik gemaakt om de energieprijs voor 2021 reeds volledig vast te leggen. Hierdoor is er een verlaging van 14% op het piektarief, vergeleken met het huidige energiecontract dat loopt tot eind 2020. Bedrijven die reeds via de vzw een contract tekenden, zullen binnenkort gecontacteerd worden.

Elke onderneming heeft de mogelijkheid om hiervoor bij de parkmanager een vrijblijvende prijsvergelijking op te vragen om zo het besparingspotentieel te berekenen. Dit geldt eveneens ook voor andere raamovereenkomsten

Wenst u op de hoogte te blijven van nieuwe en bestaande raamtarieven - vul uw kandidaatstelling van de VZW in en verdien uw lidmaatschapsbijdrage meerdere malen terug!

*Quares is een dienstverlener in het vastgoed, door het inzetten van de schaalgrootte van de panden in Property Management en andere bedrijventerreinen, worden overkoepelende raamtarieven afgesloten waarbij prijs - service en duurzaamheid worden onderhandeld, waardoor de eenheidsprijs veelal lager ligt dan het regulier tarief die u als individueel bedrijf afsluit. 

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN