BELANGRIJK: 6 tips tijdens deze crisis - VZW Mechelen Noord kan u misschien helpen met uw communicatie


Nu veel mensen thuis blijven en slecht bereikbaar zijn is het belangrijker dan ooit om stil te staan bij je online communicatie. Daarom delen we graag enkele belangrijke tips. Lees ze, pas ze toe en deel ze gerust met je collega's en neem eventueel contact met ons :

  • Is je zaak gesloten, beperkt bereikbaar of nog steeds volledig up-and-running? Laat het je klanten weten via de Smart-Site van de VZW Mechelen Noord. Dit bericht komt automatisch op social media terecht. Stuur als een bericht naar je parkmanager met de nodige informatie.
  • Heb je nog een website of webshop ? Dan is het raadzaam om een pop-up in te stellen om bezoekers op de hoogte te brengen van eventuele veranderingen.
  • Is er niemand bereikbaar via het algemeen nummer van je zaak? Maak een doorschakeling naar een mobielnummer. Zo blijf je bereikbaar voor klanten.
  • Zorg dat je afspraken niet uitgesteld of afgezegd worden! Doe voorlopig zoveel mogelijk online meetings via Google Hangouts. Jullie hebben allemaal toegang tot deze Google dienst via jullie Google accounts. Hier kan je op Facebook en LinkedIN zien hoe eenvoudig dit werkt. Dit is veruit de gemakkelijkste manier om online videogesprekken te doen. Deel deze tip met al je collega's en je klanten. Het is nu belangrijker dan ooit om zoveel mogelijk afspraken door te laten gaan.
  • UNIZO heeft op hun website een handig overzicht gemaakt van alle maatregelen die de overheid neemt om steun te bieden aan bedrijven die getroffen worden door deze crisis. Hier kan je alle info terugvinden: https://www.unizo.be/corona
  • Kan je je producten of diensten voorlopig online aanbieden? Laat het ons weten! We helpen je graag snel verder om dit zo efficiënt mogelijk te communiceren met je doelgroep. Dit doen we in de vorm van blogberichten, videoboodschappen, social media ads, YouTube ads en mailings.

We hopen van harte dat met de huidige maatregelen de gevolgen voor iedereen zo beperkt mogelijk blijven.
Let goed op jullie zelf en jullie naasten. Gezondheid gaat boven alles. 

Uw parkmanager : Kirsten Dejaegere - 0474/96.03.03 - kirsten.dejaegere@quares.be

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN