Start2Share op jouw bedrijventerrein

Staat er apparatuur regelmatig bij jou stil, heb je vergaderlokalen die je met de buren wil delen of heb je even nood aan vergaderlokalen, een heftruck maar is het niet de moeite om er in te investeren?

Quares heeft VZW Industrie Mechelen Noord uitgekozen om samen het proefproject Start2Share rond de deeleconomie op het bedrijventerrein uit te bouwen. Dankzij de ondersteuning van Vlaanderen Circulair kunnen we een lokaal deelplatform opzetten en de eerste matchmaking opzetten. Door bijkomende ondersteuning op het terrein en gedeelde succesverhalen willen we de drempelvrees wegnemen. 50% van de bedrijven zegt bereid te zijn om te delen, bent u er één van? Zo ja, geef je alvast op om meer te weten te komen hoe we hiermee aan de slag gaan.

Waarom delen?

  • De deeleconomie biedt kansen om zowel euro’s te besparen als er extra in het laadje te brengen.
  • U zorgt ervoor dat uw bedrijf stappen zet richting een Circulair Bedrijf en bespaart CO2 via het delen van apparatuur en ruimten. 
  • U leert uw buren beter kennen. 

Hieronder vindt u alvast een filmpje van het huidige platform van I.Revitalise van waaruit we het lokale platform voor de bedrijvenzone zullen uitwerken:Op 23 april wordt er op de middag een infosessie georganiseerd, concrete info zal u hierover nog ontvangen.

Voorafgaand aan deze infosessie willen we graag bij de bedrijven een eerste peiling doen naar de interesse in een dergelijk deelplatform. U kan zich hier aanmelden

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN