Vermant Automotive Group behaalt dubbelslag met Volvo en Kia en wint Fleet Dealer of the Year 2020 awards


Mechelen/Aartselaar, 08/01/2020 – Vermant Automotive Group slaat dubbelslag en wordt met Kia en Volvo Fleet Dealer of the Year 2020

Tijdens de uitreiking van de Fleet Dealer of the Year awards in Mechelen werd Volvo Vermant dinsdagavond beloond met de prijs van beste fleet dealer van Vlaanderen. Kia Vermant won de nationale award.

De prestigieuze prijzen werden uitgereikt in de Nekkerhal in Mechelen. Julie Vermant, Business Development manager bij de Vermant Automotive Group en Kjell Conings, fleetverantwoordelijke bij Kia Vermant namen de prijzen in ontvangst en dankten de jury in naam van het volledige verkoopsteam.

"De uitgekiende fleet-strategie van de Vermant Group, waarbij een uitstekende relatie met alle fleetpartners en een professionele aanpak door het volledige Vermant-verkoopsteam centraal staan, maakt de Vermant Automotive Group dé geprefereerde mobiliteitspartner op de as Brussel-Antwerpen" zegt gedelegeerd bestuurder Guy Vermant.

"Elke dag opnieuw streven we met alle collega's naar een uitstekende klantentevredenheid, dit voor zowel onze particuliere als professionele klanten. Het winnen van deze award voor zowel Volvo als Kia bevestigt dat onze aanpak vruchten afwerpt. Hierop mogen we trots zijn", besluit Guy Vermant.




Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN