Sorteer uw PMD en geniet nu van een premie!

Afval sorteren in uw organisatie - een verplichting ? Ja, maar vooral ook een opportuniteit!

Thuis sorteren we allemaal. Waarom zou u het dan niet doen in uw organisatie? Bedrijven zijn bovendien al een aantal jaar verplicht om PMD apart in te zamelen. Maar daarnaast heeft sorteren ook nog heel wat andere voordelen voor uw organisatie.

1. PMD sorteren is duurzaam ondernemen.

U wilt met uw bedrijf duurzaam ondernemen en uw ecologische voetafdruk verkleinen. PMD sorteren past perfect binnen die ambitie. Want door te sorteren draagt u bij aan duurzamer materialenbeheer. Verpakkingen gaan niet langer verloren in het restafval en krijgen een nieuw leven als waardevolle grondstof.

2. PMD sorteren is goed voor uw imago.

Sorteren is de norm geworden. Organisaties kunnen het zich niet langer permitteren om PMD zomaar bij het restafval te gooien. Collega’s, bezoekers, klanten, partners en leveranciers zullen het zeker op prijs stellen als ze bij u kunnen sorteren, net zoals ze dat thuis doen.

3. PMD sorteren vraagt geen grote investeringen

Sorteren is relatief gemakkelijk in te voeren. De meeste mensen kennen het systeem, en de investering is vrij beperkt. U kunt ook op heel wat hulp rekenen. Zo bieden aangesloten operatoren specifieke diensten voor de ophaling van uw PMD. Bij Fost Plus kunt u dan weer terecht voor advies, gratis stickers en affiches.

Teneinde het sorteren van PMD nog meer aan te moedigen, gaat FostPlus een welkomstpremie uitkeren.

Deze premie:  bedraagt € 75  en is éénmalig en geldt voor contracten die worden afgesloten vóór 31/12/2020. ( 1 premie per ondernemeningsnummer)

Let wel: enkel geldig voor een nieuwe opstart van sorteren PMD, niet geldig voor een switch van de ene afvalinzamelaar naar de andere.

Mee info is te vinden op www.desorteerwinkel.be

Neem contact met ons op indien u een offerte wenst voor uw afvalbeheer met de hoeveelheidskorting van het bedrijventerrein en deze extra premie.

kirsten.dejaegere@quares.be - 0474/96.03.03
(hoeveelheidskorting kan enkel toegekend worden indien u lid bent of wordt van de vzw)

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN