Project Coordinator & Data Analyst bij Bosch ThermotechnologyBedrijf:

Bosch Thermotechnology, Zandvoortstraat 47, 2800 Mechelen-Noord

Vacaturetitel

Project Coordinator & Data Analyst: 

Bedrijfsbeschrijving:

De Bosch Groep is jou toch al bekend? Neen? Weet dan dat we vooruitstrevend actief zijn in automaterialen, automatiseringstechniek, verpakkingsmachines, elektrisch gereedschap, thermotechniek, huishoudtoestellen, beveiligingstechniek,… In 2018 had onze groep een omzetcijfer van ca. 78,5 miljard EUR en telden we ca. 410.000 medewerkers. Wil je daar, vanuit onze divisie Thermotechnology, deel van uitmaken? Dan behoor je binnenkort tot één van de grootste industriële ondernemingen ter wereld.

De divisie Thermotechnology is in Europa dé leider voor het aanleveren van energie-efficiënte, revolutionaire oplossingen voor verwarming, warm water, koeling en elektriciteit. Met de producten van de verschillende merken zoals Bosch, Buderus, Junkers, Ferroknepper, Nefit,… tracht de divisie zoveel mogelijk in te spelen op de vraag van de markt. In 2018 realiseerden we een omzet van ca. 3 miljard EUR. In België zijn we gevestigd in Mechelen en verkopen we onze producten aan de installateurs (rechtstreeks of via de groothandel). Bovendien bieden we zowel aan de installateurs als aan de eindgebruiker een performante dienst-na-verkoop. Meer informatie vind je op www.bosch-thermotechnology.com/be en www.buderus.com/be.


Beschrijving van de afdeling:

De activiteiten en processen van ons departement “Sales Operations” (SOP) ondersteunen ons bedrijf bij het verwezenlijken van de verkoop.

Wij houden ons voornamelijk bezig met de logistieke processen, de orderverwerking en de aankoop van onze materialen teneinde onze klanten van de bestelde producten te voorzien. Onze medewerkers zijn magazijniers, orderverwerkers, planners, aankopers en de leidinggevenden van de verschillende SOP-teams.

Beschrijving van de functie:

Als medewerker van ons departement “Sales Operations” beheer je de sales en customer masterdata. Je ondersteunt onze teamleaders met betrekking tot CRM en data applicatie software. Je analyseert en controleert de gegevens in onze databases en formuleert je bevindingen in rapporten. Je bereidt vergaderingen voor en vat deze samen aan de hand van een duidelijke verslagen en OPL’s.

Je leidt en/of ondersteunt afdelingsprojecten. Daarbij heb een adviserende rol naar de andere departementen.

Bij noodzaak bied je hulp aan de collega’s op de orderverwerking. Je staat in voor de aanwerving en begeleiding van onze stagiairs en neemt deel aan de inventarissen.

Je communiceert voornamelijk met de leidinggevenden van onze dienst maar werkt ook nauw samen met de verkoopsafdelingen.

Je rapporteert aan de Manager van het departement “Sales Operations”.

Vereisten:
  • Bachelor bedrijfswetenschappen of aanverwante
  • Vlot in beide landstalen met een goede kennis van het Engels
  • Communicatief sterk, zowel geschreven als gesproken
  • Goede presentatievaardigheden
  • Microsoft-Office toepassingen, kennis van CRM en ERP- systemen (bij voorkeur SAP), VBA noodzakelijk
  • Analytisch en statistisch sterk
  • Autonome teamplayer
  • Flexibele multi-tasker
  • Kan zich moeiteloos integreren in een multiculturele omgeving
Aanvullende informatie:

Bij ons kom je terecht in een leuke dynamische omgeving en krijg je een toekomst in een groot internationaal bedrijf. Naast opleidingsmogelijkheden, een moderne en ergonomische werkomgeving krijg je uiteraard een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (groeps- & hospitalisatieverzekeringen, maaltijd- & ecocheques) en extra vakantiedagen.
We besteden veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers via de gezonde keuken van onze bedrijfskantine en de mogelijkheid om een fiets te leasen. Verder hebben we flexibele start- en einduren.
We zijn goed bereikbaar met de wagen (parking is voorzien) en met het openbaar vervoer.

Interesse?

Solliciteer dan nu online via www.bosch.be/careers. Je gegevens komen terecht bij mogelijks jouw toekomstige HR Business Partner, Elke Walckiers. Zij zal je kandidatuur met de grootste zorg analyseren en je feedback geven.Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN