Gezellig samenzijn onder ondernemers op het Kerstevent Noord & ZuidGisteren vonden enkele ondernemers van Mechelen Noord & Zuid elkaar op het eerste gezamenlijk georganiseerde Kerstevent in het Tivoli Kasteel. Beide voorzitters blikten terug op het afgelopen jaar. Er werden heel wat zaken verwezenlijkt in 2019.

Op Mechelen Noord werden er na een fietstocht met onze nieuwe burgemeester Alexander Vandersmissen en schepen Patrick Princen vele zaken verwezenlijkt om het openbaar domein op het bedrijventerrein aangenamer en veiliger te maken. Zo kregen we een nieuwe berm in de Generaal De Wittelaan, werden er markeringen op de Oude Baan voorzien om te voorkomen dat er nog vrachtwagens parkeren om zo het zicht voor de uitrijdende wagens en fietsers te verbeteren, er werden op enkele strategische plaatsen groene paaltjes geplaatst om eveneens te voorkomen dat er kan geparkeerd worden maar ook om snelheid af te remmen. De glasbol werd verplaatst etc... De vzw heeft de stad bedankt voor de degelijke en snelle uitvoering.

Afgelopen jaar stond eveneens in teken van veiligheid, zo werd er een BINZ opgestart met ondertussen 40 leden. Bedrijven die nog niet aangesloten zijn, kunnen dit uiteraard nog steeds door met de parkmanager contact op te nemen.

Daarnaast lanceerden we een mobiscan samen met de provincie Antwerpen om in kaart te kunnen brengen of er bedrijfsoverstijgende opportuniteiten zijn om op andere manieren het woon-werk verkeer in te richten. 25 bedrijven namen hieraan deel, wat een groot succes is! De resultaten van deze mobiscan zullen binnen deze kring gedeeld worden in het voorjaar van 2020.

Na de speeches van beide voorzitters nam de nieuwe burgemeester het woord. Hij haalde de belangrijkheid van de Mechelse ondernemer aan voor de stad. De ondernemingen zijn de zuurstof voor de stad.


Achteraf werd er een hapje gegeten en konden de ondernemers van Noord en Zuid nader kennismaken met elkaar en onze burgervader.
Deze editie was zeker geslaagd en we zouden in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nog dergelijke events samen organiseren. Graag wenst VZW Mechelen Noord iedereen die aanwezig was te bedanken om er een geslaagde avond van te maken.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN