AMAi maakt er werk van!


AMAi is een werking van de Stad Mechelen, waar mensen met een zorgbehoefte, in combinatie met de nodige begeleiding arbeid verrichten. Wij beschikken hiervoor over werkplekken, ateliers, die zich in het stadhuis zelf bevinden.
De AMAi-medewerkers willen werken, maar kunnen om verschillende redenen nog niet of niet meer terecht in het reguliere arbeidscircuit.

De naam AMAi zelf komt van ArbeidsMatige Activiteiten, een omschrijving die de Vlaamse overheid hanteert voor deze specifieke werking.

Omdat het aantal mensen dat wil en kan werken bij AMAi groeit, zoeken wij extra werkopdrachten en werkgevers om in deze behoefte te kunnen voorzien.
Het werk dat wij met deze mensen verzetten betreft eenvoudige, handmatige, repetitieve activiteiten zoals mailingen of goodiebags samenstellen, in- en uitpakwerk, affiches of goederen uittellen, klevers plakken, etc.
Dit kunnen éénmalige opdrachten zijn of werkzaamheden met een terugkerend of permanent karakter. Mogelijks kunnen wij tegen voordelige tarieven voor u tijdrovende arbeid overnemen.

Elke Mechelaar kan nu ook tijdens kantooruren binnenwandelen in de pop up shop van AMAi.
De medewerkers van het naaiatelier bieden hun creaties daar ook te koop aan. Het gaat bijvoorbeeld om smartphonehoesjes, regenjassen of handige draagzakjes, allemaal oude spullen die met wat creativiteit en via arbeidsmatige activiteiten een tweede leven krijgen.

Voor meer informatie, surf naar www.mechelen.be/amai
Daar kan u ook vrijblijvend een offerte opvragen.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN