UPDATE: Bouw van brug (fly-over) over kruispunt R6/N1 in Mechelen

Op maandag 7 oktober wijzigt de verkeerssituatie ter hoogte van de werken op het kruispunt R6/N1. De situatie wijzigt enkel langs de werfzone op de Antwerpsesteenweg ten noorden van de R6. De doorgang voor verkeer in noordelijke richting via de N1 is hier tot eind februari 2020 niet meer mogelijk. Alle andere bewegingen blijven dankzij de keerlussen wel in voege. Meer info hieronder of in de nieuwsbrief van 2 oktober. 

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt twee gevaarlijke kruispunten op de ring rond Mechelen (R6). De vernieuwing van de kruispunten met bruggen (fly-overs) over de Liersesteenweg (N14) en de Antwerpsesteenweg (N1) zal het verkeer op de ring rond Mechelen veiliger en vlotter laten verlopen. De brug over het kruispunt met de Liersesteenweg werd in het najaar van 2018 voltooid. Op 25 maart 2019 starten de werken aan de brug over het kruispunt met de Antwerpsesteenweg. Tegen de zomer van 2020 moet de brug er volledig staan.

Voor meer info lees: http://wegenenverkeer.be/werken/bouw-van-brug-fly-over-over-kruispunt-r6n1-mechelen U kan zich daar eveneens aanmelden voor de nieuwsbrief in de rechterkolom.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN