Julie Vermant wordt nieuwe Business Developer bij Vermant Automotive GroupMet de start van Julie Vermant doet de vierde generatie haar intrede bij het familiebedrijf met 3 Volvo vestigingen, 2 Kia vestigingen, Collection by Vermant en een onafhankelijk carrosseriebedrijf

Een nieuwe mijlpaal in het verhaal van de Vermant Automotive Group dat meer dan 60 jaar geleden begon. "Elke dag opnieuw zetten we alles op alles om de geprefereerde mobiliteitspartner te zijn op de as Antwerpen-Brussel en om onze fleetpartners een antwoord te kunnen bieden op de toekomstige uitdagingen van de fleetmarkt" zegt gepassioneerd bezieler Guy Vermant.

"Met de reeds bestelbare Volvo XC40 plug-in hybrid en de volledig elektrische versie van dit model in 2020 is bij Volvo de weg naar volledige elektrificatie volop ingezet. Bij Kia hebben we vandaag reeds 2 full EV's als fleettoppers in ons gamma met de E-Niro en de gloednieuwe E-Soul" vervolledigt de CEO van de Vermant Automotive Group.

"Julie zal in de opstartfase goed omringd worden door onze experten binnen de organisatie, zo zal ze snel en accuraat kunnen inspelen op alle vragen met betrekking tot wagenparken en de bijhorende fiscaliteit. We willen zo onze uitstekende relatie met alle fleetpartners op een professionele manier bestendigen en verder uitbouwen" besluit Guy Vermant.


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN