QUARES RUIMT ZWERFVUIL OP IN MECHELEN NOORD


MECHELEN – Je hebt teambuildings en je hebt teambuildings. Bij vastgoedagentschap Quares in Mechelen trachten ze iedere keer een maatschappelijk doel te koppelen aan de jaarlijkse bedrijfsuitstap.In het verleden gaven de medewerkers van Quares al financiële én morele steun aan de Special Olympics toen ze gingen supporteren tijdens een wedstrijd. Vorig jaar werd nog 15.000 euro ingezameld voor Kom op tegen Kanker door deur aan deur plantjes te gaan verkopen.

Dit jaar stond de teambuilding in het teken van de World Clean Up Day. Alhoewel die pas plaatsvindt op 21 september trokken zo’n 56 enthousiaste medewerkers afgelopen vrijdag al hun fluo hesjes aan. Gewapend met afvalgrijpers en vuilniszakken gingen ze op zoek naar zwerfvuil in het Industriepark Mechelen Noord. Ze werden daarbij logisitek bijgestaan door Mooimakers en de Stad Mechelen.

Quares ondertekende Green Deal Biodiversiteit en hoopt met deze actie andere bedrijven te stimuleren en werknemers te sensibiliseren over de impact van zwerfvuil op onze leefomgeving.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN