Kia Vermant versterkt samenwerking met eersteklasser Basket Hema SKW


Kia Vermant versterkt samenwerking met eersteklasser Basket Hema SKW

Mechelen, 01/09/2019 – Topspeelster Eline Maesschalck Cornand van Basket Hema Sint-Katelijne-Waver wordt ambassadrice voor Kia Vermant

Met de start van het nieuwe basketseizoen en de komst van Eline Maesschalck-Cornand – de afgelopen 4 jaar actief bij Drexel University in de USA – naar de topploeg uit Sint-Katelijne-Waver, schakelt ook Kia Vermant letterlijk een versnelling hoger.

Na een succesvol partnership tussen Kia Vermant en SKW tijdens het afgelopen seizoen werd beslist om de samenwerking in het nieuwe seizoen verder uit te bouwen.
"De komst van Eline Measschalck-Cornand is een uitgelezen gelegenheid om haar tijdens het komende seizoen als Kia Vermant-ambassadrice in de spotlights te zetten" zegt operationeel manager van Kia Vermant Dirk Rosiers.
"Daarom selecteerden we een knappe Kia Ceed waarvan ze een volledig seizoen gebruik kan maken".

Niet enkel een mooie aanmoediging dus voor Eline, maar ook een mooi uithangbord voor Kia Vermant én Basket Hema SKW.

"Onze samenwerking is gebaseerd op het gemeenschappelijke streven naar een positief resultaat en een professionele aanpak" zegt Chris Sonneville, verantwoordelijk voor de voor de sponsorpartners en marketing bij basket SKW.

"Met deze verdere samenwerking en het aantrekken van nog enkele nieuwe klinkende namen als sponsor – zoals Hema, Top Printing, Deloitte en Delen Private Bank – leggen we de verdere fundamenten om Basket Hema SKW te laten schitteren tijdens dit nieuwe seizoen", vervolledigt Sonneville.

Met de seizoenvoorstelling en persconferentie op donderdag 12 september in de Kia showroom van Vermant in Mechelen wordt het officiële startschot gegeven van de samenwerking tijdens het nieuwe seizoen.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN