INGEVULD: Vacature Asogem: Administratief bediende voor commerciële binnendienst


 Als één van de grootste spelers in de Europese witgoedmarkt en actief in meer dan 100 landen, is Beko continu op zoek naar nieuwe medewerkers.  Werken bij Beko gaat veel verder dan enkel wasmachines of koelkasten op de markt brengen.  Met onze vernieuwende technologieën en energie-efficiënte producten, streven we er dagelijks naar om het leven van onze klanten makkelijk te maken.  Om de continuïteit van een kwaliteitsvolle dienstverlening naar onze klanten toe te waarborgen, zoeken wij een

Administratief bediende voor onze commerciële binnendienst.

Hoe ziet je dag er uit ?

In deze functie vervoeg je een team van 3 collega’s. Je bent samen met hen het aanspreekpunt voor onze bestaande klanten, nl.winkeliers.  Met het oog op een kwaliteitsvolle dienstverlening ontvang je de bestellingen, controleer je ze en pas je de gangbare promoties toe. Je verwerkt de orders en brengt ze correct in in de computer.  Veelvuldig telefonisch contact met onze klanten en vertegenwoordigers behoort ook tot het takenpaket.

Jouw profiel ?

Je hebt een zeer goede talenkennis (NL/FR) en werkt vlot met het Office pakket.  Je werkt zeer nauwkeurig en bent cijfermatig aangelegd. Je bent communicatief, commercieel ingesteld, een doorzetter en stressbestendig. Je kan zowel autonoom als in een team werken.  Multitasking is voor jou geen probleem.

Wat kunnen wij je bieden ?

Wij bieden je een boeiende en afwisselende functie aan met een aantrekkelijk salaris i.f.v. ervaring en extra legale voordelen.  Een interne opleiding is voorzien.   Type contract : bediendecontract van onbeperkte duur voor een voltijdse functie. Je vindt meer informatie over ons bedrijf op www.asogem.be.

Ben jij de persoon die wij zoeken ?

Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar co@asogem.eu t.a.v. Chantal Ooms
Asogem n.v. – Schaliënhoevedreef 26  - 2800 Mechelen


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN