Open campusdag Syntra AB Mechelen - focus Bouw & Hout, Techniek en Logistiek


Op dinsdag 21 mei zet onze campus haar deuren open. Mét een inspirerend aanbod aan sprekers over een hedendaags en relevant thema, gekoppeld aan ons eigen aanbod van opleidingen.
De rode draad? Circulaire economie !
Ons klimaat en de toenemende bezorgdheden hierrond, we kunnen ze niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. Maar ook binnen onze economie is dit een hot topic geworden! Als Syntra AB werken we hier ook vol enthousiasme aan mee! We nodigen je dan ook graag uit om deel te nemen aan onze infodag!

Wat mag je verwachten?

Rekening houdend met onze klimaatbezorgdheden kondigen we vol trots onze nieuwe opleiding ‘coach circulaire economie’ aan. Jonathan Verdonck (Kamp C), docent en bezieler van het onderwerp, neemt jullie graag mee in het circulaire denken. 

Als Belgen bouwen en verbouwen wij nog steeds heel graag en dan komt ons klimaat hier uiteraard ook naar boven. Welke technieken, materialen, innovaties zijn hier vandaag gaande. Zowel vanuit de theoretische kant als vanuit de praktische kant. Francis Lauwers legt uit hoe wij dagdagelijks professionals opleiden tot vakmensen die klaar zijn om bouwprojecten soepel te laten verlopen op verschillende facetten!

Kunnen we in dagen als vandaag herbruikbare energie nog wegdenken? Kriebelt bij jou ook een elektrotechnische microbe? Kom luisteren naar de mogelijkheden die de thuisbaterij ons kan bieden.

Staan we te veel in de file? Kunnen we efficiënter omgaan met ons transport? Transport en logistiek vormt voor ons ook een belangrijke sector waar we graag als opleidingsorganisatie in mee denken en klanten vormen tot echte pro’s!

Denk je graag met ons mee, ben je benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden?


Schrijf je snel in!Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN