Vacature .NET Developer (consultancy) (m/v) gezocht


Daadkrachtig. Creatief. Rechtuit.
Serieus, en soms met een ‘hoekje’ af.
Hiervoor staan wij. Al 22 jaar lang – sinds 2010 vanuit Mechelen en sinds 2016 vanuit de Ghelamco Arena in Gent.
Wij? Een familie van 230 serieus getalenteerde en warme IT-consultants. We gaan al 22 jaar samen op weg en realiseren de meest moeilijke IT-uitdagingen bij klanten. Klinkt te vaag? Lees hieronder of je de job van .NET Developer bij ons wil uitoefenen. De nodige kennis hiervoor leren we je aan of schaven we bij, je persoonlijkheid ben jij. En dat respecteren we.

Wat doet een .NET Developer bij Elmos?
Als .NET Developer heb je een duidelijke passie voor .NET. Je hebt nu eenmaal méér voeling met .NET en snapt niet dat andere programmeurs JAVA verkiezen. Dat is jouw keuze en dat vinden we dik in orde. Klanten zullen aan jou vragen om hun applicatie van nul te ontwikkelen, of mee helpen draaiende te houden. Soms wordt een applicatie uitgebreid, en zal jij hierin een rol spelen. Natuurlijk kan niet alles nieuw gemaakt worden: wat reeds gemaakt is, is soms in orde, maar verdient een ouderhoudsbeurt. En aan wie kunnen ze dat beter vragen dan aan een developer in hart en nieren?
Of je nu voor front-end, back-end of toch voor full-stack koos: voor ons maakt het niet uit. Geef aan waar je zelf meest energie uithaalt; je komt via ons wel op een project terecht waar je je kennis kan toepassen.

Wat zijn je talenten?
 • Vertaler: als je geluk hebt, ligt een technische analyse voor je neus. Als je minder geluk hebt, is het aan jou om de vertaalslag te maken van het analysedocument naar een werkdocument voor jou.
 • Creatieve geest: developen is een kunst op zich. Je kunt toveren met frameworks, shortcuts, of trucjes die je op Stack Overflow hebt geleerd.
 • Communicator: Collega’s hangen aan je lippen (of je hoopt dat ze dat doen) als je aan het woord bent. Je kan je boodschap structureren en aan een collega uitgelegd krijgen waar je tegenaan botst, of wat je wil dat hij/zij voor je zal doen.
 • Administratieve duizendpoot: documenteren is belangrijk, of je dat nu graag doet of niet. Je wil toch dat je collega het bos door de bomen ziet in je code als jij van je vakantie geniet?

Hiermee kan je extra punten scoren:
 • In een vroegere job kon je werken met C#, ASP.NET MVC, JavaScript, jQuery en .NET.
Een woordje meepraten rond Scrum, Agile, .NET Core, Xamarin, Angular, TFS/Git, Unit Testing, UML, WCF, WPF, Entity Framework of Angular 2/4 …  is zeker een plus. Heb je deze kennis niet: uiteraard geen probleem.
 • Gevoel voor humor. Daarmee kan je op elk feestje bij de klant of bij Elmos scoren.
Wat kan je vinden bij Elmos?
 • Leuke (familie)events die een combinatie vormen van IT-kennis, networking en lekkere catering
 • Steeds een luisterend oor en een open deur
 • Stabiele werkgever met oog voor groei en menselijk kapitaal
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleiding
 • Verder: een verloning op maat van je leven, aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tandzorg, bedrijfswagen (of netto vervoersonkosten), maaltijd- en ecocheques.
 • Tijd voor ontspanning in de 20+ 12 vakantiedagen
 • Een bende gedreven en daadkrachtige mensen!

Contacteer:
Lore Dewulf
Recruitment Officer
Generaal de Wittelaan 9/1a - 2800 Mechelen
T +32 (0)15 28 51 80
M +32 (0)472 58 59 89Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN