Collection by Vermant viert eerste verjaardag tijdens Antwerp Classic SalonMechelen/Antwerpen, vrijdag 1 maart 2019 – Dag op dag 1 jaar geleden werd Collection by Vermant boven de doopvont gehouden. Met haar unieke visie op de ervaring rond klassieke- en collectiewagens is Collection by Vermant reeds dé referentie in Vlaanderen en ver daarbuiten.

Collection by Vermant is ontsproten uit de passie van Guy Vermant, CEO van de Vermant Automotive Group die 3 Volvo concessies huisvest in Mechelen, Rumst en Bornem, alsook 2 Kia dealerships in Mechelen en Aartselaar. Een onafhankelijk carrosseriebedrijf vervolledigt het aanbod.

Samen met Ruben Bosch zette Guy Vermant zijn schouders onder een gloednieuw project met maar 1 focus: passie voor het ambacht en de liefde voor de klassieke automobiel.

Met een ervaren team staat Collection by Vermant de liefhebbers van klassieke wagens en collectiewagens bij. Van aankoop over onderhoud, tot zelfs een volledige restauratie.
"Wij zijn liefhebbers ten dienste van liefhebbers" vertrouwt Guy vermant ons toe. "Het is niet onze core business, het is onze passie die we met andere 'petrolheads' willen delen. Aan de gezellige bar in onze showroom gaan we in gesprek met onze klanten en zoeken we samen naar de klassieker die het best aansluit bij hun passie. Heel wat klanten kochten ondertussen in vertrouwen een klassieker bij Collection by Vermant. De mooiste pareltjes uit ons huidig aanbod zijn dit weekend te bewonderen op het Antwerp Classic Salon."

Collection by Vermant zet daarnaast in op unieke Experiences voor haar klanten. In het voorjaar staat er een heus opendeurweekend met een taxatiedag op het programma, alsook de tweede editie van de Collection by Vermant Rally.

"Voor het najaar hebben we nog enkele verrassingen in petto, maar hierover later meer", besluit Guy Vermant.

Collection by Vermant is de partner bij uitstek voor elke liefhebber en bezitter van een collectiewagen of klassieker. Met een uitgebreid gamma van diensten zorgen we ervoor dat onze klanten steeds zorgeloos hun passie kunnen beleven. 

Naast Collection by Vermant huisvest de Vermant Automotive Group nog 3 Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst en 2 Kia-vestigingen in Mechelen en Aartselaar. De multi-merken carrosserie in Mechelen vervolledigt het aanbod. 

Vermant Automotive Group is dé mobiliteitspartner bij uitstek op de as Brussel – Antwerpen.

 

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN