!!Gewijzigde datum!! 3e zandvoortcup: strijd voor de eer van jouw bedrijf!!


Voor het derde jaar op rij wordt er een voetbalevent georganiseerd voor de bedrijven op het bedrijventerrein Mechelen Noord. Dit jaar gaat het toernooi door op zondag 16 juni 2019 tussen alle bedrijven gelegen op de Zandvoortstraat 2800 Mechelen en Industriepark Mechelen Noord.

Dit zou een voetbaltornooi worden voor zowel mannenploegen, vrouwenploegen als gemengde ploegen en duurt 1 volledige dag.

1 ploeg bestaat uit minimum 5 man, en maximum 10 man. (inschrijvingsgeld zal worden gevraagd per ploeg waar drankbonnen, verzekering, Facilities, prijzen, enz.…. inbegrepen zijn). Matchen zullen 5 tegen 5 zijn, 1 x 15 minuten. Ook mensen die graag komen supporteren zijn steeds welkom.

Je kan ook inschrijven voor een BBQ na het toernooi vanaf 18u. Meer info via onderstaan emailadres.

Indien u vorig jaar reeds een deelnemend bedrijf was, krijgt u voorrang tot 30-03-2019 om u in te schrijven. Een inschrijving is pas compleet wanneer het geld gestort is op onze rekening. Na deze datum zullen wij nieuwe bedrijven aanspreken om deel te nemen. De inschrijving stopt dan op 30-04-2019.

Indien U met uw bedrijf hierin ge├»nteresseerd bent om deel te nemen, hadden wij graag een contactperso(o)n(en) verkregen (+ email) om reglement, uitnodigingen,…. en verdere gegevens mee te delen die dan intern kunnen worden verder verspreid.

Dit mag steeds verstuurd worden naar volgend adres: zandvoortcup@gmail.com

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN