Vacture Technisch specialist - Collection by Vermant

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Klaar voor een nieuwe start in een omgeving waar u zichzelf kan ontplooien en laten groeien. Dan bent u bij Vermant aan het juiste adres.
Collection by Vermant is op zoek naar een technisch specialist, met een bijzondere kennis van motoren en klassieke mechaniek.

Collection by Vermant is gespecialiseerd in reparatie, revisie, restauratie en onderhoud van klassieke en collectiewagens.
Omschrijving

Als allround technisch specialist werk je aan waardevolle klassieke en collectiewagens. De werkzaamheden aan deze auto's variƫren van kleine ingrepen van enkele uren tot grotere projecten. Het werk en de manier van werken is daardoor veel uitdagender dan in een moderne autowerkplaats.

Uitzonderlijk aan de functie is de mate van zelfstandigheid en technische diepgang. De werkzaamheden zijn zelden standaard en vergen een bovengemiddeld technisch inzicht en uitvoeringsvermogen met daarbovenop een grote mate van creativiteit. De complexiteit van sommige jobs maakt het werk voortdurend uitdagend.
Profiel
Je hebt een bovengemiddeld technisch inzicht en uitvoeringsvermogen. Uit je uitgebreide kennis van autotechniek blijkt dat je het vak beheerst en met liefde en passie uitvoert. Jarenlange ervaring is dan ook een must.

Diepgaande kennis van motoren is van groot belang. Ervaring met Ferrari en Porsche motoren, een grote meerwaarde. Je bent een doorzetter, collegiaal en creatief die zelf z'n werk kan plannen en organiseren en die weet wanneer hij hulp moet vragen.

Je hebt goede omgangsvormen en je bent communicatief.

Verder heb je:

- Minstens 5 jaar ervaring
- Specifieke kennis van: complexere mechaniek, elektronica, afstellen en reviseren van carburatoren, injectiesystemen en motorenbouw
- Ervaring met klassieke en sportwagens
- Zelfstandig kunnen werken
- Technische wizard met inzicht
- Gedreven en gepassioneerd zijn
Aanbod
Collection by Vermant biedt je een functie met een grote mate 'eer van je werk'.
Zelfstandigheid en uitdaging door het werken aan uitzonderlijke en waardevolle klassieke en collectiewagens. We bieden je veel voldoening, vrijheid en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in het vak.
Dit in een bedrijf waar met liefde voor de auto en het ambacht gewerkt wordt en dat bovendien deel uitmaakt van een sterke dealergroep.
Link naar de job op onze jobsite: https://jobsvermant.be/vacature/technisch-specialist of verdere info via danielle@vermant.be of 015 29 25 20Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN