EMMAÜS EN VAN DIEVEL ZIJN MEEST WENDBARE ORGANISATIESMECHELEN – Ziekenhuisnetwerk Emmaüs en transportbedrijf Van Dievel hebben de tweede editie van de Talent Mobility Award van HR-dienstverlener Ascento, een bedrijf van Agilitas Group, gewonnen. Ze werden door een professionele jury verkozen als meest wendbare organisaties van België.


Emmaüs ontvangt Talent Mobility Award.


21 bedrijven hadden zich ingeschreven voor de tweede editie van de Talent Mobility Award van Ascento. De vorige editie dateert van 2016. Met deze award wil Ascento bedrijven in de kijker zetten die inzetten op en oog hebben voor talentontwikkeling binnen hun organisatie.


Na een uitgebreid juryoverleg haalden Emmaüs en Van Dievel het van Woonzorgcentrum Compostela, Puratos, vzw De Oever en Bon’ap. “Door twee winnaars te kiezen, toont Ascento aan dat positieve en duurzame inzetbaarheid van werknemers mogelijk is in elke organisatie, van een kmo zoals Van Dievel tot een grote organisatie zoals Emmaüs”, aldus Geert Volders, directeur Ascento.


Emmaüs is een netwerk van 24 ziekenhuizen en zorginstanties met meer dan 6.600 medewerkers. “Door beslissingen te nemen in samenspraak met de werknemers, stijgt hun eigen verantwoordelijkheid en groeiruimte. Een strak beleid past niet in het plaatje en Emmaüs kiest voor een flexibele aanpak, met oplossingen op maat van de werknemer en met respect voor de individualiteit”, klinkt het bij de jury.


Van Dievel is gespecialiseerd in goederentransport met vrachtwagens. “Nieuwe vrachtwagenchauffeurs aantrekken is een uitdaging, waarvoor we maandelijks een Jobkaffee organiseren. Daar komt nog eens bij dat de jobomschrijving achterhaald is. Bij Van Dievel lanceren we daarom het kwaliteitslabel vrachtwagenpiloot. Het statuut officieel maken, staat hoog op onze agenda”, zegt Louis De Wael, Van Dievel Transport.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN