Signalisatie

Signalisatie

De bewegwijzering op het bedrijventerrein Mechelen Noord was tot voor kort een complex verhaal zoals op zoveel Vlaamse bedrijventerreinen.

De zone werd in het verleden door de Stad opgedeeld in 16 verschillende zones waarbij iedere zone een letter kreeg toegewezen. Uit een onderzoek door de Parkmanager bleek dat de aanwezige bedrijven niet echt rekening hielden met deze officiƫle indeling. Dat kon worden afgeleid uit het feit dat slechts 20 van de +/- 240 bedrijven gebruik maakten van een officiƫle bedrijfsaanduiding volgens de opgelegde zoneverdeling. Verder werd er in het onderzoek vastgesteld dat er heel wat vervuiling van bordjes is ontstaan. Vooral van nieuwkomers die op eigen initiatief en in hun eigen huisstijl borden en pijlen zijn beginnen ophangen.

Vzw Industrie Mechelen Noord is met de steun van de projectsubsidie van de POM Antwerpen en in samenspraak met de Stad Mechelen, gestart met de opmaak van een signalisatieplan voor het bedrijventerrein. De bedoeling hiervan was om tot een coherent en duidelijk geheel te komen waarvoor voldoende draagvlak kan gevonden worden bij de gevestigde bedrijven. Het was op basis van dat signalisatieplan dat de nieuwe signalisatie geplaatst werd.
Er werd dan ook in januari 2017 een infosessie gehouden voor de bedrijven op Noord en in de loop van het jaar werden de nieuwe bewegwijzering, infoborden en individuele totems geplaatst bij de bedrijven die dit wensten.


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN