Quares haalt 15.000 euro op voor Kom Op Tegen Kanker!


Quares heeft 15.000 euro opgehaald voor Kom Op Tegen Kanker. Dat gebeurde met de medewerking van een heleboel andere bedrijven.

Quares, dat onder meer gebouwen van bedrijven en bedrijfsterreinen beheert, heeft het aanzienlijke bedrag bijeengekregen door op twee manieren actie te voeren. “We hebben elk jaar begin september een bedrijfsuitstap, en dit jaar sloot de datum van die uitstap toevallig aan bij het plantjesweekend van Kom Op Tegen Kanker”, vertelt Siham Rahmuni, finance director van Quares. “We steunen met Quares geregeld goede doelen om de maatschappelijke rol van ons bedrijf te benadrukken, en nu was de link met het goede doel snel gemaakt.”

Er werd op twee manieren geld ingezameld. “We hebben in de eerste plaats gewerkt met voorverkoop van plantjes. Twee weken op voorhand hebben we onze klanten warm gemaakt om plantjes voor KOTK te kopen. Dat gebeurde op de bedrijventerreinen die we beheren en bij de bedrijven waarvan we de gebouwen beheren. Zo hebben we maar liefst 10.000 euro opgehaald, en tien collega’s zijn de bestelde plantjes bij de bedrijven gaan leveren.”

Op de dag van de bedrijfsuitstap werd nog extra geld verdiend. “50 collega’s zijn op de dag van de bedrijfsuitstap ’s morgens deur aan deur plantjes gaan verkopen. Quares heeft er zelf ook aangeschaft en het opgehaalde bedrag afgerond, zodat we nog eens 5.000 euro extra hadden. In totaal leverde dat een mooie 15.000 euro op.”

Siham benadrukt dat dit enkel kon dankzij de medewerking van de bedrijven die massaal plantjes kochten. “Wij danken hen van harte, want zonder hen was het niet gelukt.”

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN