Buroform neemt Drukkerij Dirk Wuyts over


Drukkerij Dirk Wuyts uit Bonheiden maakt voortaan deel uit van de Mechelse Buroform-groep. “Onze klanten krijgen een pak meer mogelijkheden, zowel voor drukwerk als communicatie. Samenwerken is de ideale oplossing. Buroform staat al lang bekend om zijn modern machinepark, kwalitatief drukwerk en een gespecialiseerd team”, aldus Dirk Wuyts.

De doorgedreven samenwerking tussen Buroform en drukkerij Dirk Wuyts zorgt voor nieuwe mogelijkheden. De drukkerij behoudt haar naam. Dirk Wuyts blijft het vaste aanspreekpunt waardoor het persoonlijke contact met de klanten vertrouwd blijft. De drukkerij verhuist naar Mechelen, waar Buroform de laatste hand legt aan gloednieuwe kantoren en productieruimte. Op die manier genieten de klanten van Dirk Wuyts van de laatste druktechnieken en een interne grafische
studio voor online en offline vormgeving.

Meer mogelijkheden

Meer mogelijkheden dankzij schaalvergroting, dat is de succesvolle strategie van Buroform. Na de overname van Drukkerij Michiels uit Booischot is drukkerij Dirk Wuyts de tweede aanwinst van Buroform in amper twee maanden. “Door specialisaties en drukkerijen te bundelen, versterken we onze slagkracht en marktpositie”, aldus Karel Marynen, bestuurder van Buroform. “De knowhow in de verschillende druktechnieken wordt doorgegeven aan de andere leden van de groep. Zo bedienen we onze klanten nog beter met specialistenwerk voor alle soorten marketingmateriaal en voor elke mogelijke afwerking.”

Buroform Groep 

De groep bestaat vandaag uit Buroform, Crozz Communication, Drukkerij Michiels, Max Printing en Bo-Magazine. “Door print en online media te combineren, bieden we het beste van twee werelden. Een drukkerij vandaag, is meer dan een drukker van toen. Gedrukte communicatie zorgt voor een onwaarschijnlijke toegevoegde waarde. Het is geen of-verhaal, maar een en-verhaal. Print en online versterken elkaar”, besluit Jesse Marynen, manager van Buroform.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN