Unit-T opent deuren in Mechelen


In april kondigden Telenet en Solutions 30 aan dat ze samen de uitdagingen van nieuwe digitale technologieën willen aangaan. De nieuwe onderneming Unit-T opende zopas zijn deuren op Campus Mechelen Noord. Unit-T heeft zich ondertussen aangesloten als lid bij VZW Mechelen Noord en geniet nu al van de financiële voordelen van de groepsaankopen energie, afval en schoonmaak via Quares Parkmanagement.

Unit-T specialiseert zich in de installatie en het onderhoud van slimme toestellen bij bedrijven en particulieren.
Koen Verbergt, ceo van Unit-T: “Met de joint venture willen we een vooraanstaande rol spelen op de Belgische markt van nieuwe digitale technologieën, zoals Internet of Things. Onze sector staat niet stil, de technologische vooruitgang voltrekt zich aan een razend tempo. We geloven in de kracht van innovatie die interne mobiliteit met zich meebrengt.”

Doorgedreven, interne opleidingen

Solutions 30, dat in België ook actief is met dochteronderneming Janssens Field Services, leidde in 2017 meer dan 150 werknemers op in België, en zet deze strategie ook door bij Unit-T. Door in te zetten op interne opleidings –en doorgroeimogelijkheden wil Unit-T het hoofd bieden aan de krapte in de technische sector. Het nieuwe bedrijf zal werk geven aan 1.100 mensen.
“We zoeken een groot aantal mensen zoals netwerktechnici, call center medewerkers en telecomtechnici. Ook kandidaten zonder diploma of ervaring krijgen bij ons de kans om zich te specialiseren en te groeien in hun rol. Voor hen voorzien we een doorgedreven opleiding met begeleiding op de baan. Gezien de korte opstartperiode plannen we de opleiding zo efficiënt mogelijk in, waardoor een technicus op een mum van tijd klaargestoomd wordt”, aldus Koen Verbergt.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN