Andere diensten

Voorbereid op een mogelijke winterprik? 

Waarom?

Vorig jaar zijn wij bespaard gebleven van enige sneeuwellende, maar iedereen herinnert zich nog de problemen in de winter van 2012/2013.
Als Parkmanager denken wij graag met u mee. Wij zijn in het kader van onze groepsaankopen op zoek gegaan naar een partner waarop u kan rekenen en waarvoor u enkel betaalt wanneer er effectief gestrooid en/of sneeuwgeruimd wordt. Op basis van de KMI voorspellingen zal er preventief gestrooid worden om zo de sneeuwellende tot een minimum te beperken.

Bent u reeds lid van de VZW Industrie Mechelen Noord, neem dan contact op met onze parkmanager (mechelennoord@quares.be), zodoende dat wij een offerte op maat kunnen laten maken tegen de voordelige tarieven van onze groepsaankopen.

Indien U nog geen lid bent van onze VZW, twijfel dan niet om ons te contacteren, zodat wij u kunnen toelichten welke voordelen en besparingen een lidmaatschap van onze VZW met zich mee kan brengen.

AED toestellen

De parkmanager Quares van vzw Mechelen Noord heeft een bevraging gedaan bij de bedrijven op het terrein om alle AED toestellen die er publiekelijk beschikbaar zijn op het industrieterrein in kaart te brengen. 

Waarom?

Elke dag krijgen bijna 30 mensen in Belgiƫ een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Slechts 7% overleeft dit. Wordt een slachtoffer binnen de eerste 3 tot 4 minuten gereanimeerd en krijgt die een stroomstoot toegediend met een AED, dan die heeft persoon tot 70 % kans om te overleven.

Heeft u geen toestel, maar heeft u interesse in de aankoop ervan, uw parkmanager (kirsten.dejaegere@quares.be) kan u dit aan voordeeltarief aanbieden, incl. opleiding, gebruik en reanimatie – hartmassages.

Wist u tevens dat dergelijk toestel 100% aftrekbaar is?

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN