Arass Hotel & Business Flats


Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie met goede vervoersverbindingen dichtbij alles wat Antwerpen te bieden heeft voor uw expats?

Arass Hotel & Business Flats biedt 105 hotelkamers met kitchenette en business flats met keuken op een top locatie aan de Plantin & Moretuslei 111 in Antwerpen, met een vlotte verbinding naar de haven en het centrum.

Wij bieden een ruime overdekte en beveiligde prive parking voor 60 auto’s en minibusjes en zijn verder gelegen op wandelafstand van alle openbaar vervoer (bus 10m, tram 30m, metro 150m, trein 500m). Al onze kamers beschikken over individuele airconditioning, gratis high speed wifi en tv’s met +100 internationale tv kanalen. Onze receptie is open 7/7 van 08.00-17.30u en tussen 17.30u en 08.00 is er een self check-in via onze nachtingang. Onze telefoon wordt 24/7 beantwoord en er is 24/7 een concierge aanwezig in het gebouw. Wij serveren ontbijt op weekdagen van 07.00-10.00u en weekends van 08.00-11.00u. Tevens kan u bij ons op bestelling ontbijt- of lunch packs bestellen die u kan meenemen.

Standaard is er schoonmaak en verandering van bedlinnen en handdoeken inbegrepen dus uw gasten hoeven nergens aan te denken en kunnen zich focussen op hun werk. Verder beschikken wij over een laundry room die 24/7 kan gebruikt worden alsook een laundry service via het hotel.

U kan bij ons terecht voor kort of lang verblijf in één van onze 5 kamertypes. Wij bieden u graag de beste service tegen de beste prijs zodat u zich meteen thuis voelt bij Arass Hotel & Business Flats. Your home away from home.

VZW Industrie Mechelen Noord heeft een raamovereenkomst afgesloten met Arass Hotel & Business Flats, waardoor hun leden kunnen genieten van voordeeltarieven.

Voor meer informatie, neem contact op met uw parkmanager: mechelennoord@quares.be.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Noord en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN